Prijs op aanvraag.

Kim-verwarming® wordt op maat en vermogen naar wens geleverd.

Richtprijs basissysteem.

De opbouw van de bouwschil, de omsloten ruimte, Rc-waarden van wanden, U-waarden van beglazing en deuren bepalen het vermogen dat nodig is om het gewenste comfort te leveren. De prijs is afhankelijk van de totale inhoud van de omsloten ruimte. De kosten voor een basissysteem opgebouwd uit regelunit, controller, warmtelint en 1 t/m 4 afzonderlijk geregelde zones bedraagt ca.  € 4.500,-- excl. BTW. Dit basissysteem kan met 1 of meerdere zones uitgebreid worden afhankelijk van de wensen of de indeling van het betreffende gebouw. Uitbreiding van het basissysteem kost per extra zone ca. € 800,-- excl. BTW. 

Deze prijs is exclusief het trekken van de voedingen, verwarmingslinten en UTP-kabel. Deze werkzaamheden worden in overleg uitgevoerd door de installateur van de opdrachtgever. 

Pluspunten KIM-verwarming®.

Bij het financiële aspect is het voor u van belang dat u de pluspunten, die de keuze voor deze vorm van infraroodverwarmen opleveren, laat meewegen. De besparing gaat verder dan alleen voor de kosten van installatie, onderhoud en energie. Voor een opsomming van de pluspunten klikt u --> hier.